top of page

Træningshold

COVID-19 opdatering 3/6-2021 

 

Ved genåbningsplanen besluttede bestyrelsen ikke at ville starte hold op i 2021. Det har vist sig, indtil videre, at være en god beslutning, for kort tid efter lukkede sognet, vi hører under, ned.

 

Desuden har vores foreningsliv også lidt tab, da vi ikke har kunnet træne sammen. Mange af os har brug for træningsmakkere, som kan hjælpe med at ”se det, man ikke selv kan se” i træningen. Vi arbejder p.t. på at få vores medlemmer til at gå fra ”Corona-hi” til ”træningsmode”.

 

På baggrund af ovenstående har vi revurderet vores regler for indmeldelse, da vi, indtil videre, vil vurdere hver enkel forespørgsel om medlemskab individuelt. Så sidder du med spørgsmål, så send et par ord om, din hunds race/køn/alder og hvad du gerne vil træne med din hund. 

 

Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan optage medlemmer med de 13 ulovlige hunderacer, at hunden, som minimum, skal være på størrelse med en cockerspaniel og der vil blive anmodet om en kopi af straffeattest ved ønsket indmeldelse.

De bedste hilsner fra 

PH Horsens 

 

IKKE AKTUELT P.T. PGA. COVID-19

 

Vi har 2-3 gange om året et lydighedskursus, der forløber over 10 gange. Træningen foregår på Dyrskuepladsen, hvor vi har god plads mellem hunde og hundeførere. Der vil IKKE være "frikvarter", hvor alle hundene er fri sammen, da der er stor forskel på hundene, deres alder og ikke mindst på hundeførerne.  Vi bruger kun positiv indlæring, da det fremmer hundens interesse for at lære- og yde. Læs mere her 

 

Samtidig med lydighedskurset afvikler vi også hvalpekursus for hunde i alderen fra 8 uger til 6 måneder. Hvalpeholdet byder på miljøtræning og derfor skal man påregne kørsel til andet sted end Dyrskuepladsen. Det aftales fra gang til gang. På hvalpeholdet arbejdes der for en tryg og glad hvalp. Træningssessionerne tilpasses hundene (alder, størrelse, vind og vejr). Læs mere her.

bottom of page